Animal Health

Animal Health

Animal Health -liiketoimintayksikkömme on johtava toimija maailman eläinlääkemarkkinoilla. Innovatiivisilla hoidoillamme ja ratkaisuillamme edistämme niin eläinten kuin niiden hoitajien ja omistajienkin terveyttä. Meidän avullamme omistajat voivat pitää hyvää huolta sekä seura- että tuotantoeläinten terveydestä ja hyvinvoinnista.

 

Eläimet merkitsevät ihmisille yhä enemmän. Mitä lähempänä ihmiset ja eläimet elävät toisiaan, sitä tärkeämmäksi tulee myös ihmisten suojeleminen eläinperäisiltä taudinaiheuttajilta. Bayer on tutkinut ja kehittänyt eläinlääkkeitä ja valmisteita mm. kirppujen ja punkkien torjuntaan jo vuodesta 1919 alkaen. Kehitämme jatkuvasti uusia, parempia tuotteita ja sopivampia lääkkeenantotapoja, jotta eläimemme voisivat paremmin.

 

Seuraeläimet

 

SeuraelaimetKoirien ja kissojen merkitys ihmisten seuralaisina kasvaa jatkuvasti. Seuralaistemme terveydestä huolehtiminen on paitsi velvollisuutemme eläimiä kohtaan, myös suojaa meitä eläinperäisiltä taudinaiheuttajilta. Eläinten ystävät haluavat nykyään yhä useammin yhtä hyvää terveydenhoitoa nelijalkaisille ystävilleen kuin itselleen. Niinpä vaatimukset sekä eläinten terveyden että lääkehoidon suhteen kasvavat. Me vastaamme näihin vaatimuksiin uusilla innovaatioilla, joiden kehittämistä johtaa missiomme “Science for a Better Life“.

 

 

 

Tuotantoeläimet

 

Tuotantoelaimet Terveet eläimet ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämäämme ja maailmanlaajuisesti olennainen tekijä kansanterveydelle. Kun maailman väestö kasvaa, kasvaa myös tarve turvallisesta ja laadukkaasta eläinproteiinista, kuten maidosta, kananmunista, lihasta ja kalasta. Jotta tarpeen tyydyttämisessä onnistutaan, pitää maanviljelyn olla kestävän kehityksen mukaista, ja eläinlääkkeiden pystyä sekä ehkäisemään ja hoitamaan sairauksia että estämään niiden leviäminen.

 

 

 

 

Bayer tarjoaa eläinlääkäreille ja maanviljelijöille innovatiivisia lääkkeitä ja ratkaisuja, jotka edistävät tuotantoeläinten elämänlaatua, terveyttä ja hyvinvointia ympäri maailman. Painopistealueitamme ovat mm. loisten ehkäisy ja häätö sekä maatilojen hygienia. Lisäksi etsimme ja kehitämme jatkuvasti uusia ja innovatiivisia hoitoja, jotta voimme tehdä maailmasta paremman paikan niin eläimille kuin ihmisillekin.

Strategia

Animal Health -liiketoimintayksikön tavoitteena on vahvistaa johtoasemaamme lemmikkieläinmarkkinoilla ja saavuttaa kasvua tuotantoeläinmarkkinoilla. Tähän pyrimme laajentamalla tutkimus- ja tuotekehitystoimintaamme sekä valikoitujen lisenssisopimusten ja yrityskauppojen avulla.

 

Lue lisää: www.animalhealth.bayer.com

 

Päivitetty: 07.01.2016  Copyright © Bayer Oy
http://www.bayer.com