Kuluttajatuotteet_content_page

Consumer Health - kuluttajatuotteet

Kuluttajatuotteiden toimiala haluaa laajan tuotevalikoimansa avulla kannustaa ihmisiä toimimaan itse terveytensä ja hyvinvointinsa eteen. Oma toiminta lisää elämänlaatua ja voi myös merkittävästi laskea terveydenhuollon kustannuksia.

Globaalit terveydenhuollon markkinat muuttuvat vauhdilla, ja kuluttajan itsehoito on nousemassa yhä tärkeämpään rooliin. Historiamme itsehoidon puolella alkoi jo 1899, kun Bayerin Aspirin® lanseerattiin kuluttajille. Tuotteesta on sittemmin tullut Bayerin lippulaivabrändi koko maailmassa.

 

Tänään tarjoamme kuluttajille maailman tunnetuimpiin ja luotetuimpiin kuuluvia itsehoitovalmisteita eli ilman reseptiä myytäviä lääkkeitä ja ravintolisiä. Laajassa tuotevalikoimassamme on vahvoja brändejä kaikissa tuotekategorioissa, joissa kilpailemme. Näitä ovat mm. allergia, kivunhoito, sydän- ja verisuonitautien riskin vähentäminen, yskä ja flunssa, ihonhoito, vatsa-suolikanavan häiriöt ja lisäravinteet.

 

Bayerin kuluttajatuotteiden toimiala Consumer Health on johtava toimija kuluttajille markkinoivien maailman terveydenhuoltoyritysten joukossa. Bayerin Consumer Health toimii yli 100 maassa, meillä on 18 tuotantolaitosta sekä neljä tutkimus- ja tuotekehityskeskusta. Pyrimme johtavaan markkina-asemaan kaikissa maissa ja tuotekategorioissa, joissa toimimme. Vuonna 2014 hankimme yhdysvaltalaiselta Merck & Co. Inc:iltä ja kiinalaiselta Dihon Pharmaceutical Group Co. Ltd:ltä itsehoitoliiketoiminnot, joiden tehokas integraatio on yksi lähiaikojen tärkeistä tavoitteistamme.

 

“Työskentelemme yhdessä johtaaksemme globaalia muutosta ­­­­– sairauksien hoidosta hyvinvoinnin edistämiseen. Yhdessä myös haluamme auttaa jokaista asiakastamme viettämään parempaa ja terveempää elämää. Tämän kaiken haluamme toteuttaa tieteeseen pohjautuvien innovaatioiden avulla: ne lisäävät hyvinvointia, hoitavat jokapäiväisiä vaivoja ja ehkäisevät sairauksia. “

- Erica Mann, Bayer AG:n hallituksen jäsen ja kuluttajatuotteiden toimialan johtaja

 

Lue lisää: www.consumerhealth.bayer.com

 

  • Itsehoitovalmisteet eli ilman reseptiä myytävät lääkkeet ja ravintolisät auttavat ihmisiä säilymään terveinä.

  • Yli 65-vuotiaiden osuus väestöstä kasvaa eniten.

  • On ratkaisevan tärkeää, että kaikenikäisten tervellistä elämää ja hyvinvointia tuetaan.

  • Siitepöyn leviämistä voidaan simuloida ns. allergiahuoneessa.

Päivitetty: 07.01.2016  Copyright © Bayer Oy
http://www.bayer.com