Tutkimus ja tuotekehitys Suomessa

Tutkimus ja tuotekehitys Suomessa

Bayerin tutkimuksen- ja tuotekehityksen Suomen organisaatio työskentelee tiiviissä yhteistyössä konsernin kansainvälisen tutkimuksen ja tuotekehityksen kanssa Uusia valmisteita ehkäisyyn ja hormonihoitoon esimerkiksi vaihdevuosioireiden hoidossa kehitetään jatkuvasti.

Polymeeriteknologian osaamiskeskus

Tutkimus_SuomessaTurussa sijaitseva tutkimuksen ja tuotekehityksen osasto on Bayer-konsernin ainoa tutkimus- ja tuotekehitysyksikkö, joka on keskittynyt polymeeripohjaiseen lääkeannosteluteknologiaan. Tekniikkaa voidaan hyödyntää tuotteissa, joiden käyttöaika on muutamasta kuukaudesta jopa useisiin vuosiin.

Turun tuotantolaitoksella on pitkä kokemus lääkkeiden kehittämisestä ja valmistamisesta. Lääketehdas on perustettu vuonna 1946, ja se tunnettiin pitkään nimellä Leiras Oy.


 

 

 

 

 

 

Kliininen tutkimus

Espoossa sijaitsee yksi Bayerin suurimmista globaaleista kliinisen tutkimuksen yksiköistä. Espoon kliinisen tutkimuksen henkilöstö ohjaa uusien lääkkeiden kliinisiä tutkimuksia sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti.

 

Kliinisissä lääketutkimuksissa tähdätään lääkkeiden tai hoitomuotojen tehon ja turvallisuuden osoittamiseen.

 

Asiantuntijamme vastaavat kansainvälisten tutkimusten toteuttamisesta laadukkaasti ja sovituissa aikatauluissa. Tutkimustiimit toteuttavat kliiniset tutkimukset tutkimuspäällikön (Study Manager) johdolla ja kukin tiimin jäsen vastaa omasta erikoisosaamisalueestaan. Kliinisen tutkimuksen asiantuntijoita ovat lisäksi mm. Clinical Research Associate (CRA), Medical Writer, Clinical Support Coordinator, Clinical Records Coordinator ja Coordinating Pharmacist.

 


Päivitetty: 15.01.2016  Copyright © Bayer Oy
http://www.bayer.com