Toimialat

Bayer-konsernin ydinosaaminen on Life Science –alalla terveydenhoidon ja maatalouden parissa.Terveydenhuoltoon keskittynyt Bayer HealthCare ja kasvinsuojeluun ja torjunta-aineisiin keskittynyt Bayer CropScience toimivat molemmat Suomessa.

Bayer HealthCaren liiketoiminta-alueemme ovat itsehoitovalmisteet (Bayer Consumer Care), diabeteksen hoidon seurannan välineet (Bayer Diabetes Care) ja reseptilääkkeet.

Terveydenhuolto Bayer HealthCare kehittää ja valmistaa terveyttä edistäviä lääkkeitä maailmanlaajuisesti. Näillä sairauksien diagnosointiin, ehkäisemiseen ja hoitamiseen tarkoitetuilla tuotteilla lisätään hyvinvointia ja parannetaan elämänlaatua. lisää
Maatalous Bayer CropScience Bayer CropScience tarjoaa suomalaisille kasvinviljelijöille laajan tuotevalikoiman nykyaikaisia rikkakasvien, kasvitautien ja tuhoeläinten torjuntaan tarkoitettuja valmisteita. lisää
Korkealaatuiset raaka-aineet

Covestro* toimittaa korkealaatuisia raaka-aineita teollisuuden tarpeisiin ja kehittää innovatiivisia menetelmiä, joita hyödynnetään laajasti arkielämässä käytettävissä tuotteissa.

 

*Aiemmin Bayer MaterialScience

lisää
Päivitetty: 07.01.2016  Copyright © Bayer Oy
http://www.bayer.com