Animal Health

Animal Health

Kaikkialla maailmassa ihmisillä on läheinen suhde lemmikkeihin, joita usein kohdellaan perheenjäseninä ja jotka ovat omistajiensa seurana vanhuusikään asti. Tuotantoeläimistä saadaan ruokaa, jonka laadulle on korkeat vaatimukset. Bayerin tavoitteena on suojella ja pitää yllä eläinten terveyttä yrityksen tuotteiden avulla. Asiakkaiden tarpeet ovat tiedossa, olivatpa he eläinlääkäreitä, lemmikinomistajia tai eläinten kasvattajia.

 

Eläimet merkitsevät ihmisille yhä enemmän. Mitä lähempänä ihmiset ja eläimet elävät toisiaan, sitä tärkeämmäksi tulee myös ihmisten suojeleminen eläinperäisiltä taudinaiheuttajilta. Bayerilla on ollut vuodesta 1919 lähtien johtava asema eläinterveyteen ja tuhoeläinten hävittämiseen liittyvien tuotteiden tutkimisessa ja kehittämisessä. Uusia, parempia tuotteita ja kehittyneempiä annostelumenetelmiä eri eläinten hyödyksi kehitetään jatkuvasti.

 

Bayerin Animal Health -liiketoimintayksikkö kuuluu alan johtaviin kansainvälisiin innovaatioiden kehittäjiin. Se kehittää ja markkinoi tuotteita ja ratkaisuja sekä seura- että tuotantoeläinten sairauksien ehkäisyyn ja hoitoon.

Ehkäisy ja hoito

 

SeuraelaimetAnimal Health -liiketoimintayksikkö tarjoaa monenlaisia tuotteita koirien ja kissojen suojelemiseen loisten levittämiltä sairauksilta. Advantage-tuoteperhe kirppujen ja punkkien torjuntaan on ollut markkinajohtaja jo pitkään. Yksi nopeimmin kasvavista tuotteista tällä alueella on innovatiivinen Seresto-panta. Bayerin tuotevalikoimasta löytyy apua monenlaisiin eläinten vaivoihin ja etenkin bakteerien aiheuttamiin tulehduksiin.Tuotantoeläimet

 

Tuotantoelaimet Tuotantoeläimiltä, kaloilta ja mehiläisiltä saadaan ruoka-aineita, kuten maitoa, munia, kalaa, lihaa ja hunajaa. Siksi niiden terveys on erityisen tärkeää ihmisille. Bayerin tuotevalikoimaan kuuluu useita sekä sairaiden eläinten hoitoon että sairauksien ehkäisemiseen tarkoitettuja tuotteita. Esimerkiksi immunostimulanttivalmiste Zelnate edustaa täysin uudenlaista lähestymistapaa. Se auttaa vahvistamaan eläinten omaa puolustusjärjestelmää ja ehkäisee näin sairauksia yksittäisissä eläimissä ja kokonaisissa laumoissa.

 

Bayer tarjoaa eläinlääkäreille ja lääkäreille innovatiivisia lääkkeitä ja ratkaisuja, jotka edistävät tuotantoeläinten elämänlaatua, terveyttä ja hyvinvointia kaikkialla maailmassa. Tärkeitä kohdealueita ovat esimerkiksi loistautien ehkäisy ja hoito, tulehduslääkkeet, lääkehoidot ja tuotantoeläinten hygienia. Bayerin tavoitteena on etsiä ja löytää uusia hoitoja, jotka tekevät maailmasta paremman paikan sekä eläimille että ihmisille.

 

Sairaudet aiheuttavat kipuja ja kärsimyksiä myös eläimille. Bayer auttaa kivun ehkäisyssä ja vastuullisen hoidon valinnassa. Animal Health osallistuu myös erilaisiin projekteihin maailmanlaajuisesti eläinten hyvinvoinnin puolesta. Yksi esimerkki tällaisesta toiminnasta on miinakoirien suojelu Kambodzassa.

 

Strategia

Maailman kasvavan väestön ja suurempien tulojen vuoksi eläinten terveyteen liittyvät markkinat ovat hyvin houkuttelevia. Seuraeläinten alue hyötyy lemmikinomistajien määrän kasvusta. Tuotantoeläinten alueella läntisten elämäntapojen leviäminen laajemmalle lisää lihankulutusta.

 

Seuraeläinliiketoiminnassa Animal Health on vahvassa asemassa loisten torjuntaan tarkoitettujen tuotteiden alueella. Tämän markkina-aseman säilyttämiseksi ja laajentamiseksi keskitytään säilyttämään Seresto-pannan vahva tulos, avaamaan uusia jakelukanavia ja hyödyntämään Advantage-tuoteperheen brändipääomaa.

 

Tuotantoeläinten liiketoiminnassa keskitytään loisten torjuntaan tarkoitettuihin tuotteisiin sekä tulehduslääkkeisiin tarttuvien sairauksien hoidossa. Tuotantoeläinten sairauksien ehkäisyyn ja hoitoon pyritään kehittämään uusia vaihtoehtoja.

 

Lisätietoa Bayerin Animal Health -liiketoimintayksiköstä on osoitteessa www.animalhealth.bayer.com

 

Päivitetty: 16.05.2017  Copyright © Bayer Oy
http://www.bayer.com