Toimiala-CropScience
Toimialat

Bayer CropScience

Bayer CropScience tarjoaa suomalaisille kasvinviljelijöille laajan tuotevalikoiman nykyaikaisia rikkakasvien, kasvitautien ja tuhoeläinten torjuntaan tarkoitettuja valmisteita sekä varsinaisen kasvituotannon ulkopuolelle tarkoitettuja tuotteita niin kuluttajille kuin ammattilaisille. Bayer CropScience on yksi maailman johtavista kasvinsuojelualan yrityksistä.

Kasvinsuojelu

Yksiköllämme on vahva asema etenkin viljojen peittausaineiden markkinoilla. Kasvitautien torjunnassa ydinalueita ovat etenkin viljojen, mutta myös öljykasvien ja perunan kasvitautien torjunta.

Rikkakasvisektorilla keskitytään erityisesti vilja- ja sokerijuurikaspelloilla kasvavien rikkakasvien torjuntaan. Erikoiskasvien, kuten hedelmien, marjojen, vihannesten ja koristekasvien, kasvinsuojelun tarpeisiin kehitettyjä tuotteitamme myy Suomessa Berner Oy.  

Kasvinsuojelun tuoteryhmät Suomessa

  • viljojen siementen peittaus
  • kasvitautien torjunta
  • rikkakasvien torjunta
  • tuhohyönteisten torjunta
  • viljelykasvien kasvunsääteet

Lisätietoa kasvinsuojelutuotteistamme

Bayer Garden -kuluttajatuotteet

Bayer Garden -tuotevalikoimamme sisältää erilaisia kasvinsuojelu- ja tuholaistorjunta-aineita kotitalouksille ja harrastepuutarhureille. Suomessa Bayer Garden -tuotteita myy Schetelig Oy. Bayer on Bayer Garden -tuotevalikoimallaan johtava kodin ja puutarhan torjunta-aineiden markkinoija Pohjoismaissa.

Lisätietoja Bayer Garden tuotteista

Muut ammattilaistuotteet

Tarjoamme tehokkaita ammattikäyttöön soveltuvia ratkaisuja niin rikkakasvien kuin tuholaisten torjuntaan. Ammattituotteiden käyttäjiä ovat esim. kiinteistöhuollon, viherrakentamisen ja tuholaistorjunnan ammattilaiset sekä metsätaimitarhat ja maanviljelijät.

Päivitetty: 07.01.2016  Copyright © Bayer Oy
http://www.bayer.com