Toimialat

Bayer HealthCare

Bayer HealthCare tutkii, kehittää, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia ja terveyttä edistäviä tuotteita. Näillä sairauksien diagnosointiin, ehkäisemiseen ja hoitamiseen tarkoitetuilla tuotteilla lisätään hyvinvointia ja parannetaan elämänlaatua.

Reseptivalmisteet

Reseptivalmisteisiin keskittyvä liiketoimintamme Suomessa kattaa kaikki lääketeollisuuden toiminnot eli lääkekehityksen, valmistuksen, markkinoinnin ja myynnin. Lähes kaikki kansainvälisen yrityksemme reseptilääkkeet ovat myös suomalaisten kuluttajien ja potilaiden saatavilla. Tuotteiden joukossa on useita valmisteita raskauden ehkäisyyn. Lisäksi Bayerin lääkkeillä hoidetaan muun muassa endometrioosia, MS-tautia, hemofiliaa, testosteronivajetta, syöpätauteja sekä sydän- ja verisuonisairauksia. Lisätietoa reseptivalmisteistamme.

Itsehoitolääkkeet  

Bayer kehittää, valmistaa ja markkinoi itsehoitovalmisteita eli ilman reseptiä myytäviä lääkkeitä ja ravintolisiä. Monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu lukuisia tunnettuja ja paljon käytettyjä itsehoitovalmisteita kuten kipulääke ASPIRIN®, ihovaurioiden hoitoon tarkoitettu BEPANTHEN®, vitamiinivalmiste BEROCCA® ja närästystä lievittävä RENNIE®. Lisätietoa itsehoitolääkkeistämme.

Diabeteksen hoidon seuranta 

Bayer on edistänyt diabeetikkojen hyvinvointia jo yli 60 vuoden ajan tuomalla markkinoille kymmeniä korkealaatuisia verensokerimittareita diabeteksen hoidon seurantaan.  Verensokerimittareiden ja -liuskojen lisäksi Bayer myy muita diabeteksen hoitoon liittyviä laitteita ja palveluita. Lisätietoa verensokerimittareistamme. 

Päivitetty: 07.01.2016  Copyright © Bayer Oy
http://www.bayer.com