Open Innovation

Avoin innovaatiotoiminta Bayerilla

Bayerin oman osaamisen täydentäminen akateemisessa maailmassa ja teollisuudessa toimivien erinomaisten yhteistyökumppaneiden taidoilla on olennainen osa Bayerin innovaatiostrategiaa. Bayer tarjoaa monenlaisia yhteistyömuotoja aina perinteisistä lisenssisopimuksista tai strategisesta tutkimusyhteistyöstä julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksiin ja crowdsourcing-hankkeisiin. Uusi verkkosivustomme innovate.bayer.com on tarkoitettu yhteydenottoihin Open Innovation -hankkeisiin liittyen.

Tehdään ideoista totta

Bayerin maailmanlaajuiseen avointa innovointia edistävään järjestelmään kuuluu useita menestyksekkäitä crowdsourcing- ja yhteistyöhankkeita sekä CoLaborator™-työtiloja. Bayer on yhdistänyt voimansa yrityksen ulkopuolisten osaajien kanssa kehittääkseen uusia hoitovaihtoehtoja potilaiden hyväksi ja luodakseen uusia ideoita kasvinsuojeluun.

Bayerin ulkopuolisten T&K-osaajien kanssa tehtävä yhteistyö on tärkeä innovaatioiden lähde kaikilla toimialoillamme. Grants4Targets™ otettiin käyttöön vuonna 2009, ja se on ensimmäinen crowdsourcing-ohjelma Bayerilla. Muita vastaavia aloitteita on toteutettu sen jälkeen: Grants4Apps™, Grants4Indications™, PartnerYourAntibodies™ sekä Grants4Tech™ ja Grants4Traits™. Avoimen innovoinnin hengessä Bayer myöntää apurahoja yliopistoissa, akateemisissa tutkimuslaitoksissa ja startup-yrityksissä työskenteleville tutkijoille ja terveys-IT-kehittäjille eri puolilla maailmaa tukeakseen erityisiä projekteja. Osallistujat saavat tukea rahoituksen muodossa, ja ohjelmasta riippuen he voivat hyötyä myös Bayerin tarjoamista työtiloista ja Bayerin tutkijoiden asiantuntemuksesta Life Science -alalla.

Bayer on rahoittanut jo

285 projektia

maailmanlaajuisesti

Olemme aina avoimia uusille ideoille!

Open Innovation -sivusto on suunnattu tieteilijöille, start-up-yrityksille, digitaalisen terveyden asiantuntijoille ja muille innovaattoreille, jotka etsivät taloudellista tukea projektilleen, yhteistyökumppania tai tietoa eri vaihtoehdoista.

Onko sinulla uusi, innovatiivinen idea? Bayerin Open Innovation -portaalin kautta löydät oikean ohjelman ja tietoa hakuprosessista: Bayer Open Innovation Portal