Uusia innovatiivisia kumppaneita

Bayer ja Slush

Slush on kasvanut 300 ihmisen kokoontumisesta maailmanlaajuisesti tunnetuksi tapahtumaksi – Bayer on ollut yksi tämän Euroopan suurimman startup-tapahtuman kumppaneista vuosina 2016–2018.

Mikä Slush on?

Slush on teknologiatapahtuma, jossa kasvuyrityksillä ja teknologia-alan osaajilla on mahdollisuus tavata huipputason kansainvälisiä investoijia, yritysjohtajia ja tiedotusvälineitä. Slush järjestetään vuosittain Helsingissä ja nyt myös Shanghaissa, Tokiossa ja Singaporessa. Etsitpä sitten investoijia, mentoreja tai uusia yhteistyökumppaneita ja liikeideoita, Slush tarjoaa siihen ainutlaatuisen mahdollisuuden. Tapahtumassa ovat paikalla juuri oikeat ihmiset ja teknologiayhteisön edustajat.

Vuoden 2018 Slushissa keskityimme löytämään uusia mielenkiintoisia kontakteja ja potentiaalisia innovaatiokumppaneita tukemaan Bayerin kansainvälistä menestystä

Slush on kasvanut lyhyessä ajassa 300 henkilön kokoontumisesta yhdeksi alansa johtavista tapahtumista.

Mittakaavasta kertoo jotain se, että yksistään vuonna 2018 Helsingissä tapahtumaan osallistui 20 000 kävijää, yli 3 100 startup-yritystä ja 1 800 sijoittajaa 130 maasta.

Bayerin Slush18-tiimi.
Slush 2018: 20 000 osallistujaa, 3 100 startup-yritystä ja 1 800 sijoittajaa 130 maasta.
Bayerin Slush-tiimi koostuu bayerlaisista eri puolilta Bayerin globaalia organisaatiota.
Bayer Foundations -säätiö auttaa erityisesti kehittyvien maiden startup-yrityksiä eteenpäin.
Mielenkiintoisia puhujia.
Innovaatioita kuhiseva ilmapiiri.

Ota yhteyttä!

Bayer haluaa inspiroida Life Science -aloilla ja startup-yhteisöissä toimivia henkilöitä tekemään innovaatioita yhdessä Bayerin kanssa ja auttaa heitä tekemään kansainvälisen läpimurron. Bayerilla on monia startup-yrityksille, innovaattoreille ja akateemiselle maailmalle suunnattuja Open Innovation -hankkeita ja -ohjelmia, joiden tarkoitus on lisätä kiinnostusta terveyden ja ravitsemuksen edistämiseen. Ota siis meihin yhteyttä – ja muutetaan yhdessä tulevaisuutta!

Olemme aina avoimia uusille ideoille!