Uusia innovatiivisia kumppaneita

Bayer ja Slush

Slush on kasvanut 300 ihmisen kokoontumisesta maailmanlaajuisesti tunnetuksi tapahtumaksi – Bayer on mukana Euroopan suurimmassa startup-tapahtumassa Helsingissä myös 2018.

Mikä Slush on?

Slush on teknologiatapahtuma, jossa kasvuyrityksillä ja teknologia-alan osaajilla on mahdollisuus tavata huipputason kansainvälisiä investoijia, yritysjohtajia ja tiedotusvälineitä. Slush järjestetään vuosittain Helsingissä ja nyt myös Shanghaissa, Tokiossa ja Singaporessa. Etsitpä sitten investoijia, mentoreja tai uusia yhteistyökumppaneita ja liikeideoita, Slush tarjoaa siihen ainutlaatuisen mahdollisuuden. Tapahtumassa ovat paikalla juuri oikeat ihmiset ja teknologiayhteisön edustajat.

Bayer is looking for Open Innovation Partnerships also at Slush 2018.

Slush on kasvanut lyhyessä ajassa 300 henkilön kokoontumisesta yhdeksi alansa johtavista tapahtumista. Mittakaavasta kertoo jotain se, että yksistään vuonna 2017 Helsingissä tapahtumaan osallistui 20 000 kävijää, yli 2 600 startup-yritystä, 1 600 riskipääomasijoittajaa ja 600 mediatoimittajaa 130 maasta.

Vuonna 2018 Slush järjestetään Helsingissä 4.-5.12. Bayer keskittyy Slushissa etsimään mahdollisia innovaatiokumppaneita, jotka voivat tukea Bayerin maailmanlaajuista menestystarinaa.

Bayerilaiset esittelivät organisaatiota Slushissa 2018.
Slush 2017: 20,000 attendees, 2,600 startups, 1,600 investors and 600 journalists from over 130 countries.
Slush 2018: käy katsomassa Slushin matchmaking tool -toimintoa ja ota yhteyttä - let's change the future together!

Ota yhteyttä!

Bayer haluaa inspiroida Life Science -aloilla ja startup-yhteisöissä toimivia henkilöitä tekemään innovaatioita yhdessä Bayerin kanssa ja auttaa heitä tekemään kansainvälisen läpimurron. Bayerilla on monia startup-yrityksille, innovaattoreille ja akateemiselle maailmalle suunnattuja Open Innovation -hankkeita ja -ohjelmia, joiden tarkoitus on lisätä kiinnostusta terveyden ja ravitsemuksen edistämiseen. Ota siis meihin yhteyttä – ja muutetaan yhdessä tulevaisuutta!

Olemme aina avoimia uusille ideoille!

Seuraa meitä myös Twitterissä: #Slush18.