Panostuksia hyvinvointiin ja kehittymiseen

Työ@Bayer

Bayerilla Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä kansainvälisessä työympäristössä, yhteistyössä kansainvälisen konsernimme kollegoiden kanssa. Sinulla saattaa myös olla tehtäviä tai vastuualueita maan rajojen yli.

Työ@Bayer

Henkilöstön kehittäminen

Mielestämme jatkuva kehittyminen on tärkeää. Tämä voidaan saavuttaa monin eri tavoin, kuten ammatillisten opintojen ja yrityksemme erilaisten sisäisten koulutusten kautta. Tärkeä osa kehittymistä on myös osallistuminen erilaisiin projekteihin, uusien työtehtävien saaminen ja työnkierto.

Omien kehittymistarpeidesi tunnistaminen on tärkeää niin yksilöllisesti kuin tiimityöskentelynkin kannalta. Yhteistyössä esimiehesi kanssa varmistat, että työsi on haastavaa ja sinua tyydyttävää. Kehityskeskusteluissa esimiehesi kanssa voit tuoda esiin kehittymissuunnitelmiasi ja halukkuuttasi edetä uralla. Uskomme myös, että henkilöstön liikkuvuus yrityksen sisällä on tärkeä tapa kehittyä henkilökohtaisesti. Tarjoamme henkilöstöllemme aina mahdollisuuden hakea yhtiössämme avautuviin työtehtäviin, paikallisesti kautta maan sekä asiantuntija- ja esimiestehtävissä globaalisti.

Hyvinvointi ja edut

Yrityksemme menestys synnyttää etua asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja henkilöstöllemme. Henkilöstöllämme on mahdollisuus vaativiin ja vaihteleviin työtehtäviin, kattaviin henkilöstöetuihin sekä ammatilliseen kehittymiseen ja uralla etenemiseen.

Haluamme panostaa henkilöstömme hyvinvointiin ja edistää hyvää työkykyä. Hyvinvoinnin edistämiseksi tuemme henkilöstömme liikuntaharrastuksia ja erilaista vapaa-ajan kerhotoimintaa. Bayer tarjoaa henkilöstölleen myös kattavan työterveyshuollon.

Bayer palkitsee henkilöstöään hyvin tehdystä työstä. Yrityksessämme on käytössä kannustava tavoitepalkkiojärjestelmä. Bayer palkitsee henkilöstöään myös tarjoamalla poikkeuksellisen hyvän vuosilomaedun.