15.12.2016
Mitä opimme Slushista:

Tulevaisuus on jo täällä!

Tänä vuonna luonnontieteet olivat entistä näkyvämmin esillä startup-tapahtuma Slushissa – ja se on hieno asia! Inspiroivista Slush-päivistä on jo aikaa, mutta tapahtuman vahvimmat viestit ovat jääneet mieliimme.
Kerrataan siis, mitä opimme tänä vuonna Slushissa. 

Tulevaisuus on täällä ja nyt


Kemal Malikin sanoin "innovaatiot ovat avainasemassa Bayerilla." Yksi suurimmista tekijöistä Bayerin kasvussa ja menestyksessä on ollut jatkuva panostaminen innovointiin. Life Science -aloilla nousee esiin monia uskomattomia innovaatioita, ja me haluamme kehittää niitä suuremmiksi.


Slushin aikana kuultiin monia innostavia puheita DNA:n muokkaamisesta, uudesta terveysteknologiasta ja jopa maailman pelastamisesta. Sen sijaan, että pidämme tulevaisuutta kaukaisena todellisuutena, meidän tulisi ymmärtää, että tulevaisuus on jo täällä. Kemal Malikin mukaan "Life Science -aloilla on käynnissä vallankumous".

 


Kuuntele, mitä futuristi kertoo tulevaisuuden menestyksellisistä innovaatioista
 


Yhteistyöllä ratkaiseva asema


Kuten Bayer Nordicin toimitusjohtaja Oliver Rittgen mainitsi blogissaan aiemmin ”edes kaikkein innovatiivisimmat startup-yritykset eivät yksin pysty ratkaisemaan tulevaisuuden haasteita". Tämän vuoksi yhteistyön tarve astuu mukaan kuvaan.

 


Slush on todistanut, että isot yritykset ja kasvuyritykset tarvitsevat toisiaan ja yhteistyön tulokset voivat olla upeita. Kehittyäkseen yrityksinä ja edelläkävijöinä yritysten on lähdettävä liikkeelle, keskusteltava ihmisten kanssa ja löydettävä uusia näkökulmia – ja juuri näin Bayer toimii.

 

 
Lisätietoa menestyksekkäistä yhteistyöprojekteista

 

 

 

Pohjoismaissa tapahtuu


Vahva pohjoismainen osallistuminen Slush-tapahtumaan oli odotettavissa. Pohjoismaissa luodaan monia hienoja innovaatioita, ja tämä on myös yksi syy, miksi Bayer investoi Pohjoismaihin.

Slushin aikana koettiin ratikka-pitchauksen maailman ensi-ilta, kun Bayerin järjestämällä raitiovaunumatkalla pääsivät ääneen kahden mielenkiintoisen startup-yrityksen edustajat. Viesti oli selkeä: Pohjoismaissa tapahtuu merkittäviä asioita, ja niistä pitäisi puhua enemmän.

 


Pohjoismaisen terveydenhuoltojärjestelmän suurimpia vahvuuksia ovat biopankit ja yksilöllinen lääketiede.

Lisätietoa Pohjoismaiden ainutlaatuisista kilpailuvalteistaMenikö Slush sinulta ohi tänä vuonna? Nauti Slushin kohokohdista tämän videon avulla.
Päivitetty: 15.12.2016  Copyright © Bayer Oy
http://www.bayer.com