19.12.2016

Joulumieli syntyy yhteistyöstä

Bayer on tehnyt tiivistä yhteistyötä SOS-Lapsikylien kanssa jo usean vuoden ajan. Näin joulun aikaan yhteistyö keskittyy joulumielen tuottamiseen sekä kylän lapsille että Bayerin kumppaneille.

Joulu on aivan erityistä aikaa sekä SOS-Lapsikylissä että Bayerilla. Jouluvalmistelut alkavat jo syksyllä, jolloin kylien lapset kirjoittavat omin käsin toivekirjeen annettavaksi jollekin Bayerin työntekijälle. Kirje sisältää maininnan joulun odotetuimmasta lahjasta sekä terveiset tuntemattomalle lahjan toteuttajalle - joka tietenkin vain avustaa joulupukkia.

Bayerin Turun ja Espoon toimipisteissä lahjatoiveet laitetaan kuoriin ja ripustetaan joulukuusen oksille marraskuussa. Henkilöstö voi sitten halutessaan poimia kuoren ja sitoutua samalla lahjan toteuttamiseen. Kuoret ovat perinteisesti loppuneet kesken ja niin kävi tänäkin vuonna, vaikka toiveita oli kaikkiaan 191 kappaletta eri puolilta Suomea.

Tämän joulun toivotuimpia lahjoja olivat sekä Legot että Pokemonit kaikissa eri olomuodoissaan. Moni toivoi myös kirjalahjaa ja nimenomaan uusinta Harry Potteria.

Bayerin henkilöstölle jouluinen tempaus on tärkeä osa vuodenkiertoa ja moni kertoo ottavansa koko perheen mukaan ostamaan toivottua lahjaa. Toivottavasti myös lahjan saajalle välittyy se lämpimien ajatusten määrä, joka lelun ohella on paketoitu kääreisiin.

Olemme jo vuosien ajan Bayerilla jättäneet painetut joulutervehdykset lähettämättä ja panostaneet sen sijaan jonkin tärkeän asian tukemiseen. Vuodesta 2010 lähtien olemme tukeneet SOS-lapsikyliä.


Yhteistyökumppanimme saavat siis tänäkin vuonna painetun kortin sijaan sähköisen tervehdyksen, ja hyvästä syystä. Olipa tervehdyksen muoto mikä tahansa, ydinviesti on sama:


Nautinnollista joulua ja menestystä vuodelle 2017!
Päivitetty: 19.12.2016  Copyright © Bayer Oy
http://www.bayer.com