Animal Health

Tuotteita ja ratkaisuja sekä seura- että tuotantoeläimille

Ihmisillä on kaikkialla maailmassa läheinen suhde lemmikkeihinsä, joita usein kohdellaan perheenjäseninä ja jotka ovat omistajiensa seurana vanhuusikään asti. Tuotantoeläimistä puolestaan saadaan ruokaa, jonka laadulle on korkeat vaatimukset. Bayerin tavoitteena on suojella ja pitää yllä eläinten terveyttä yrityksen tuotteiden avulla. Tunnemme asiakkaidemme tarpeet – olivatpa he eläinlääkäreitä, lemmikinomistajia tai eläinten kasvattajia.

Eläimet merkitsevät ihmisille yhä enemmän. Mitä lähempänä ihmiset ja eläimet elävät toisiaan, sitä tärkeämpää on suojata myös ihmisiä eläinperäisiltä taudinaiheuttajilta. Bayerilla on ollut vuodesta 1919 lähtien johtava asema eläinten terveyteen ja tuhoeläinten hävittämiseen liittyvien tuotteiden tutkimisessa ja kehittämisessä. Uusia parempia tuotteita ja kehittyneempiä annostelumenetelmiä eläinten hyväksi kehitetään jatkuvasti.


Bayerin Animal Health -liiketoimintayksikkö kuuluu alan johtaviin kansainvälisiin innovaatioiden kehittäjiin. Se kehittää ja markkinoi tuotteita ja ratkaisuja sekä seura- että tuotantoeläinten sairauksien ehkäisyyn ja hoitoon.

Ennaltaehkäisy ja hoito

Animal Health: lemmikkieläimet

Animal Health -liiketoimintayksikkö tarjoaa monia erilaisia tuotteita koirien ja kissojen suojelemiseen loisten levittämiltä sairauksilta. Advantage™-tuoteperhe kirppujen ja punkkien torjuntaan on ollut markkinajohtaja jo pitkään. Yksi nopeimmin kasvavista tuotteista tällä alueella on innovatiivinen Seresto™-panta. Bayerin tuotevalikoimasta löytyy apua monenlaisiin eläinten vaivoihin ja etenkin bakteerien aiheuttamiin tulehduksiin.

Animal Health: tuotantoeläimet

Tuotantoeläimiltä, kaloilta ja mehiläisiltä saadaan ruoka-aineita, kuten maitoa, munia, kalaa, lihaa ja hunajaa. Siksi niiden terveys on erityisen tärkeää ihmisille. Bayerin tuotevalikoimaan kuuluu useita sekä eläinten sairauksien hoitoon että niiden ehkäisemiseen tarkoitettuja tuotteita. Esimerkiksi immunostimulanttivalmiste Zelnate™ edustaa täysin uudenlaista lähestymistapaa. Se auttaa vahvistamaan eläinten omaa puolustusjärjestelmää ja ehkäisee näin sairauksia yksittäisissä eläimissä ja kokonaisissa laumoissa.


Bayer tarjoaa eläinlääkäreille ja kasvattajille innovatiivisia lääkkeitä ja ratkaisuja, jotka edistävät tuotantoeläinten elämänlaatua, terveyttä ja hyvinvointia kaikkialla maailmassa. Tärkeitä kohdealueita ovat esimerkiksi loistautien ehkäisy ja hoito, tulehduslääkkeet ja muut lääkehoidot sekä tuotantoeläinten hygienia. Bayerin tavoitteena on etsiä ja löytää uusia ja innovatiivisia hoitoja, jotka tekevät maailmasta paremman sekä eläimille että ihmisille.


Sairaudet aiheuttavat kipuja ja kärsimyksiä myös eläimille. Bayer auttaa kivun ehkäisyssä ja vastuullisen hoidon valinnassa. Bayer osallistuu myös eläinten hyvinvointiprojekteihin eri puolilla maailmaa. Yksi esimerkki tällaisesta toiminnasta on miinakoirien suojelu Kambodzassa.

30 miljoonaa

seuraeläintä ja neljäsosa kaikista tuotantoeläimistä suojataan joka vuosi ulkoisilta loiseläimiltä Bayerin valmisteilla.

Strategia

Maailman kasvavan väestön ja ihmisten paremman tulotason vuoksi eläinten terveyteen liittyvät markkinat ovat hyvin houkuttelevia. Seuraeläinten terveyteen liittyvä liiketoiminta hyötyy lemmikinomistajien määrän kasvusta. Tuotantoeläinten liiketoimintaan vaikuttaa lisäksi se, että läntisten elämäntapojen leviäminen lisää lihankulutusta.

Seuraeläinliiketoiminnassa Animal Health on vahvassa asemassa loistorjuntaan tarkoitettujen tuotteiden markkinoilla. Markkina-aseman säilyttämiseksi ja laajentamiseksi Bayer keskittyy jatkamaan Seresto™-pannan vahvaa tulosta, avaamaan uusia jakelukanavia ja hyödyntämään Advantage™-tuoteperheen brändipääomaa.

Tuotantoeläinten liiketoiminnassa Bayer keskittyy loistorjuntaan tarkoitettuihin tuotteisiin sekä tarttuvien sairauksien hoitoon käytettäviin tulehduslääkkeisiin. Tuotantoeläinten sairauksien ehkäisyyn ja hoitoon pyritään kehittämään myös uusia vaihtoehtoja. Lisäksi Bayer vahvisti Yhdysvalloissa loistorjuntaan liittyvää liiketoimintaa hankkimalla tuotevalikoimaansa tammikuussa 2017 endektosidiä sisältävät Cydectin™-valmisteet.