Bayer & Monsanto

Yhtenä yrityksenä eteenpäin

Usean vuoden työ on tänään saatu päätökseen: tänään on Bayerin ja Monsanton ensimmäinen päivä yhtenä yrityksenä. Tämän päivän myötä Bayer astuu uuteen ja jännittävään vaiheeseen. Maatalouden innovaatioita tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Maapallolla on ratkaistavanaan useita valtavia haasteita, kuten ilmastonmuutos, rajalliset luonnonvarat ja kasvava väestömäärä. Bayer uskoo, että maatalous on osa ratkaisua.

Tämän päivän merkkipaalu tarkoittaa, että kaksi johtavaa innovaattoria maatalouden alalla jatkaa nyt matkaa yhdessä. Yhteinen yritys kehittää maataloutta innovatiivisten edistysaskelien kautta viljelijöiden, kuluttajien ja koko maapallon hyväksi.

Bayer kehittää maataloutta viljelijöiden, kuluttajien ja koko maapallon hyväksi. Yrityksen tavoitteena on tarjota maanviljelijöiden käyttöön innovaatioita, jotta maailman kasvava väestö saadaan ruokittua ja luonnonvaroja säästettyä.

Bayer etsii jatkuvasti uusia ratkaisuja tekemällä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Yritys on sitoutunut tuottamaan parempia ratkaisuja viljelijöille ja tarjoamaan vaihtoehtoja kuluttajille niin, että maapallo ja sen asukkaat voivat hyvin.

Bayer on jo yli 150 vuoden ajan tehnyt keksintöjä ja luonut tuotteita, jotka auttavat ihmisiä kasvavassa ja muuttuvassa maailmassa. Pyrimme löytämään uusia hoitoja sairauksiin, autamme ihmisiä voimaan hyvin ja tarjoamme viljelijöille ratkaisuja, joiden avulla he voivat kasvattaa terveellistä, turvallista ja edullista ruokaa. Jatkamme nyt matkaa eteenpäin yhtenä yrityksenä, ja kehittämisen vauhti kiihtyy edistäen missiotamme "Science for a better life".