Terveydenhuollon ammattilaisille maksetut etuudet

Tutkimusyhteistyö hyödyttää sekä potilaita että yhteiskuntaa

Lääketeollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisten välinen yhteistyö on synnyttänyt lukuisia innovatiivisia lääkkeitä, jotka ovat vähentäneet monien sairauksien vaikutusta ihmisten elämään. Bayer on vakuuttunut siitä, että tiivis yhteistyö ja terveydenhuollon ammattilaisten koulutuksen tukeminen auttavat merkittävästi lääkkeiden ja hoitomenetelmien kehittämisessä.

Mitä yhteistyöhön sisältyy >

Lääketeollisuus ja terveydenhuollon ammattilaiset: tarkasti säännelty suhde

Bayer noudattaa kaikkia lakeja ja määräyksiä, jotka koskevat lääketeollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisten välistä yhteistyötä. Näihin kuuluvat esimerkiksi terveydenhuoltoon liittyvät lait ja lääketeollisuuden omat ohjeistot. Lisäksi pitää ottaa huomioon erilaiset läpinäkyvyyteen liittyvät säädökset, kuten Sunshine Act Yhdysvalloissa, taloudellisten suhteiden julkistamista koskevat EFPIA:n säännöt Euroopassa ja monet raportointiin velvoittavat paikalliset määräykset. Yhteistyö perustuu terveydenhuollon ammattilaisten sitoutumattomuuteen.

Mitä EFPIA:n läpinäkyvyyttä koskevat säännöt tarkoittavat >

EFPIA:n läpinäkyvyyttä koskevien sääntöjen toteuttaminen

EFPIA:n* jäsenenä ja yrityksen arvojen mukaisesti Bayer kannattaa EFPIA:n läpinäkyvyyttä koskevia sääntöjä. Näiden sääntöjen mukaisesti Bayer julkistaa terveydenhuollon ammattilaisille ja organisaatioille maksetut palkkiot sekä muut taloudelliset etuudet Bayerin globaaleilla ja paikallisilla verkkosivustoilla.

* EFPIA = European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations, Euroopan lääketeollisuusyhdistysten kattojärjestö

Mitä EFPIA:n läpinäkyvyyttä koskevat säännöt tarkoittavat >

Tietojen julkistaminen

Tästä saat selville kuinka Bayer kerää ja julkaisee terveydenhuollon ammattilaisille maksetut etuudet sekä pääset itse raporttiin.

* EFPIA = European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations, Euroopan lääketeollisuusyhdistysten kattojärjestö

Linkki raporttiin >