Uusia tuotteita ja hoitomuotoja

Bayer vastaa yhteiskunnan tarpeisiin

Yhteiskuntaa kohtaavat haasteet eivät ole muuttuneet – ainoastaan kasvaneet. Ikääntyvä ja kasvava väestö tarvitsee uusia ja aiempaa parempia lääkkeitä sekä nykyistä laajemman ja luotettavamman ruokahuollon. Mitä ratkaisuja Bayer tarjoaa?

Lähes joka kolmas ihminen kuolee sydän- ja verisuonitauteihin

Lisää sydän- ja verisuonisairauksia

Sydän- ja verisuonitaudit kuuluvat maailman haastavimpiin terveysongelmiin ja ovat yksi yleisimmistä kuolinsyistä. Maailman terveysjärjestö WHO:n tilastojen mukaan lähes joka kolmas ihminen kuolee johonkin keuhkosairauteen tai sydän- ja verisuonitautiin, esimerkiksi sydäninfarktiin tai aivohalvaukseen. Monet näistä sairauksista ja niiden hengenvaarallisista seurauksista voitaisiin välttää tehokkaalla ennaltaehkäisyllä, mutta sairastuneiden määrä maailmassa kasvaa kuitenkin jatkuvasti. Usein syynä ovat epäterveelliset elintavat, runsasrasvainen ruoka ja liikunnan puute. Ne aiheuttavat ylipainoa ja diabetesta sekä nostavat kolesteroliarvoja ja verenpainetta, jotka kaikki ovat sydän- ja verisuonisairauksien riskitekijöitä. Bayer tarjoaa useita tuotteita sydän- ja verisuonitauteja sairastavien potilaiden tehokkaaseen hoitoon sekä tutkii ja kehittää uusia hoitomuotoja.

Ikääntyvät haluavat pysyä terveinä ja aktiivisina

Elinika kasvaa

Ihmisen odotettavissa oleva elinikä kasvaa. Vuoteen 2050 mennessä yli 60-vuotiaiden määrä kaksinkertaistuu kahteen miljardiin, ja samalla ikään liittyvistä sairauksista tulee yhteiskunnalle yhä suurempi haaste. Sydän- ja verisuonitautien lisäksi myös syövät, silmäsairaudet ja nivelrikko yleistyvät. Bayer tarjoaa reseptilääkkeitä, itsehoitotuotteita ja tietoa, joiden avulla ikääntyvät voivat ylläpitää omaa terveyttään ja elää aktiivisina pitempään.

Kasvavan väestön ravitseminen

Vaesto kasvaa

Maailman kasvavan väestön ravitseminen on yksi suurimmista ihmiskunnan haasteista. Vuoteen 2050 mennessä maapallomme on yli yhdeksän miljardin ihmisen koti. Viljelykelpoisen maan määrä kuitenkin vähenee sekä lisääntyvän kaupungistumisen että maaperän suolaantumisen ja eroosion takia. Lisäksi äärimmäiset sääolosuhteet, kuten kuivuus ja tulvat, pienentävät satoja ja huonontavat niiden laatua. Jotta kasvavalle väestölle voidaan taata riittävä ja turvallinen ruoantuotanto, maatalouden tuottavuuden on noustava 60 %. Tämä edellyttää innovatiivisia siementuotteita ja kasvinsuojeluvalmisteita.

Joka seitsemännellä ihmisellä on trooppinen sairaus

LifeNet advisor african family house

Yli miljardi ihmistä on sairastunut trooppiseen sairauteen, pääasiassa kehittyvissä maissa Afrikassa ja Etelä-Amerikassa. Malaria, jokisokeus, afrikkalainen unitauti, Chagasin tauti ja denguekuume – useimmat näistä sairauksista johtavat hoitamattomina kuolemaan tai elinikäiseen krooniseen toimintakyvyttömyyteen. Nämä sairaudet leviävät mikrobeja kantavien hyönteisten välityksellä tai toukkien saastuttamasta vedestä. Bayer tekee yhteistyötä hallitusten, kansalaisjärjestöjen, säätiöiden ja muiden yritysten kanssa kymmenen trooppisen taudin pysäyttämiseksi tai hävittämiseksi vuoteen 2020 mennessä. Tauteja ehkäistään lääkkeillämme, ja taudinkantajia torjutaan hyönteiskarkotteidemme avulla.

Kuvassa afrikkalaisperheelle kerrotaan sängyn ympärille laitettavasta Bayerin innovatiivisesta LifeNet™-hyttysverkosta.